RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise fortsatt optimist

Tre strake tap til tross, Hege Riise mener fortsatt Team Strømmen kan oppnå årets målsetting.

For drøye to uker siden ledet Team Strømmen Toppserien, de var i kvartfinalen av cupen og Elene Moseby var seriens toppscorer.

I dag er Team Strømmen nummer fem i serien, ute av cupen og Elene Moseby har både Tonje Hansen og Elise Hove Thorsnes foran seg på skytterlista.

- En ren kollaps, Hege Riise?

- Vi sliter med samhandlingen og er nede i en liten fartsdump akkurat nå, ja, innrømmer Strømmens spillende assistenttrener.

Etter å ha tapt kun én av sine ti første seriekamper – en knepen 1-0-kamp borte mot serieleder Trondheims-Ørn – så har laget nå tapt to seriekamper på rad, og samtidig blitt slått ut av Tromsø-laget Fløya i kvartfinalen av cupen.

Slikt lukter det verken gull eller andre edle metaller av.

- Vi har ikke gitt opp, sier landslagslegenden Riise, med 188 kamper på sin kappe. Det er kun små marginer det er snakk om, mot Trondheims-Ørn nå i helgen (en kamp trønderne vant 2-0, journ. anm.) spiller vi jevnt, men får mål i mot på veldig uheldige tidspunkt.

- Målet denne sesongen var medaljer, og det er fortsatt realistisk. Samtidig kan Elene (Moseby) firtsatt bli toppscorer i år, minner Team Strømmen-kapteinen om.

Etter at førstekeeper Ingrid Bruserud ble skadet i bortekampen mot Fløya, har andrekeeper Hege Solvangs manglende erfaring og noen uheldige formasjonsvalg ikke slått heldig ut for Romerike-laget. Men nå tror Hege Riise at trenden kan snu, med to takknemlige kamper på papiret samt en to ukers friperiode.

- Vi skal bruke perioden godt, komme tilbake og skape trøkk.

- Alt håp er ikke ute, avslutter en offensiv Hege Riise overfor TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere