RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise frykter ikke konkurranse

Sist oppdatert:
John Arne Riise er glad for at Rafael Benitez har hentet inn konkurrenter til nordmannen.

Etter en utmattende sesong med 57 kamper måtte John Arne Riise koble fullstendig av fra alt som het fotball i sommer. Nordmannen har ikke engang sett Champions League-seieren i opptak.

- Jeg måtte komme meg vekk fra fotball. Det var slitsomt å komme tilbake til Norge etter finalen, fordi alle ville snakke med meg, sier Riise.

24-åringen slo av telefonen og snakket ikke med annet enn venner på to uker.

- Jeg var skikkelig sliten mentalt, og måtte komme meg vekk. Vi hadde noen fester og koste oss skikkelig, forteller ålesunderen til Liverpools hjemmeside.

Riise forventer ikke å spille like mange kamper kommende sesong, ettersom manager Rafael Benitez har hentet inn både Boudewijn Zenden og Mark Gonzalez. I tillegg konkurrerer han med Djimi Traore, Stephen Warnock og Harry Kewell om en plass på venstresiden.

- Zenden er en god spiller og en god tilvekst i laget. Selv om vi spiller i samme posisjon, er han min lagkamerat, ikke min fiende. Jo flere gode spillere vi har, jo lettere kan manageren bytte på laget og gi spillere hvile. I fjor spilte jeg 57 kamper og det var ikke alle disse jeg spilte bra i, fordi jeg av og til var sliten. Sjefen ønsker flere alternativer, og det er forståelig.

John Arne Riise har spilt 206 kamper for Liverpool siden overgangen fra Monaco. Han mener Liverpools stall er bedre enn noen gang.

- Du kan se av spillerne vi har kjøpt og de spillerne vi er koblet til, at sjefen virkelig ønsker å oppnå noe med denne klubben, sier Riise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere