RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise hedrer Hillsborough-ofrene

Sist oppdatert:
- Det er et veldig trist minne for alle i klubben, sier John Arne Riise, som sammen med resten av Liverpool lørdag minnes 17. årsdagen for Hillsborough-tragedien.

- Alle vet hva dette betyr og det er en fin dag for å minnes ofrene. En slik markering viser at fotball ikke er så viktig i det hele, sier Riise til Liverpools offisielle hjemmeside.

Minnes hvert år
Minnemarkeringen på Anfield har foregått hvert år siden Hillborough-tragedien i i Sheffield i 1989, da 96 personer mistet livet da tribunen kollapset og mange tilskuere ble presset mot et stakittgjerde. De fleste som døde var Liverpool-fans.

- Det er femte gangen jeg er med på markeringen og jeg ser fram til den. Det er en trist markering, men jeg er glad for å kunne gi noe tilbake, sier Riise.

Flyttet kampen
Liverpool skulle etter planen spilt sin ligakamp mot Blackburn lørdag, men fikk den flyttet til søndag ettersom 15. april er datoen da Hillborough-tragedien skjedde.

- Det ville ikke vært riktig å spille lørdag. Det ville vært så mye oppstyr om alt dette, ikke minst i avisene, så jeg synes Blackburn var fine som gikk med på å flytte kampen til søndag, sier Riise, som var 9 år da Hillborough-tragedien skjedde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere