*Nettavisen* Sport.

Riise inngår samarbeid med spillselskap

Foto: Betsson

- Jeg gleder meg veldig.

10.06.13 09:30

John Arne Riise la for kort tid siden opp som landslagsspiller. Nå har han signert en samarbeidsavtale med spillselskapet Betsson, opplyser selskapet i en pressemelding.

Riise skal være fotballekspert og ambassadør for selskapets kunder, samt bistå Betssons spillere med eksperttips om fotball.

Blant annet skal nordmannen være med på turer til England og fotball-VM i Brasil.

Dermed følger han i fotsporene til andre norske idrettsstjerner som har inngått samarbeid med spillselskaper.

- Vi tror han vil passe godt inn i Team Betsson sammen med sin tidligere lagkamerat, Thomas Myhre, sier Mikael Mellqvist, PR-manager i Betsson Norge.

På spørsmål fra Nettavisen om Riise nå har forpliktet seg til å være med Betsson under VM, og således ikke kan gjøre retrett og spille et eventuelt VM for landslaget, svarer Mellqvist slik:

- Kontraktstingene går ikke vi gjennom, men vi gjør dette i samsvar med ham. Hvis den muligheten oppstår, kan jeg ikke utelukke at han spiller VM, sier han.

Selv gleder Riise seg til å ta fatt på oppgaven.

- Fotball-VM er et gigantisk mesterskap og jeg skal gjøre alt jeg kan for at spillerne hos Betsson får en fantastisk reise og opplevelse med meg som guide og ekspert. Jeg gleder meg veldig til en Brasilsommer, men først er det en hel ny sesong i Premier League - og der håper jeg å by på god underholdning på Craven Cottage, sier John Arne Riise.

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.