Start har gjort det klart at de ikke ønsker å fortsette med Kjetil Rekdal som hovedtrener, men har foreløpig ikke lykkes med å komme til enighet med treneren.

Den dagen saken blir avsluttet er imidlertid Riise klar til å snakke med sørlandsklubben.

- Nå er Kjetil fremdeles ansatt og trener der, men jeg legger ikke skjul på at Start er en klubb jeg er veldig interessert i å ta en prat med. Fotballby, bygger opp nytt lag, ny eier, unge spennende spillere og en klubb som tenker litt annerledes, skriver Riise i en SMS til Dagbladet på spørsmål om han er interessert i jobben.

Om Start er interessert i å snakke med Riise er foreløpig usikkert. For øyeblikket virker de å ha nok med å komme til enighet med nåværende hovedtrener om å avslutte samarbeidet.

Det er fortsatt usikkert hvem som kommer til å lede Start som hovedtrener fremover, men klubbledelsen gjorde det klart forrige uke at de ikke ønsker at det skal være Rekdal.

Kun få dager før seriestart opprettet nemlig Start-ledelsen personalsak mot treneren og fratok i utgangspunktet Rekdal alle sine oppgaver i klubben.

Start-treneren og hans advokat godtok imidlertid ikke ledelsens beslutning og lørdag ettermiddag var det Rekdal som ledet de gulkledde mot Aalesund.

Nå er det varslet et nytt drøftelsesmøte i saken førstkommende tirsdag. Det er det ventet at det vil bli tatt en beslutning om hvem som skal lede laget ut denne uken.