RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise kan få klubbkjeft

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)
Sist oppdatert:
Et intervju med Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) kan få Bjørn Helge Riise i trøbbel i Fulham.

Oslo (ANB): I intervjuet, som egentlig er vinklet på Riises korte tid i Fulham, kommer sunnmøringen med flere uheldige uttalelelser om sine lagkamerater. Verst går det ut over hans konkurrent på høyrekanten, Damien Duff.

- Jeg synes ikke de har prestert sånn superbra. Men de har som sagt et godt rykte på seg, og kommer fra mer meritterte klubber enn meg. Når jeg kommer fra «lille» Lillestrøm i Norge, mens spillere som Damien Duff har navn og status etter å ha spilt i klubber som Newcastle og Chelsea, ligger de litt foran. Da gjelder det bare for meg å overbevise de gangene jeg får sjansen, sa Riise til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) under landslagssamlingen i Oslo før landskampen mot Island.

Nyhet: Lever Langoddsen, Tipping og Lotto på mobilen!

Riise sammenlignet også sine egne ferdigheter med nevnte Duff.

- Han har hurtigheten og erfaringen, og skyter bra. Men han er ikke veldig mye raskere enn meg, og jeg har bedre teknikk, touch og innleggsfot enn han. Og kan brukes i andre roller, sa Riise til ANB.

Les intervjuet her: - Blir ikke stallfyll

Riise uttalte også at Duff er en dyktig spiller og en fin fyr utenfor banen, men at det ikke var skremmende høyt nivå. Og at det var mulig å utkonkurrere lagkameraten sin.

Intervjuet er i ferd med å gi den ferske englandsproffen trøbbel. For nå har engelske aviser fått nyss i uttalelsene om klubben og medspillerne. Ifølge engelske The Guardian vil Fulham nå lese en utskrift av hele intervjuet og snakke med spilleren, før de avgjør om Riise skal få noen form for straff. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere