RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise kritiserer Houllier

Foto: Tor Richardsen, Scanpix
Sist oppdatert:
John Arne Riise kritiserer Gerard Houllier for å ha ødelagt selvtilliten til Liverpools spillere. - Vi trengte en ny sjef, sier nordmannen.

John Arne Riise er svært begeistret for Rafael Benitez, klubbens nye manager. 23-åringen sier til klubbens hjemmeside at spillerne nå vet nøyaktig hva som forventes av dem, og det er en helt annerledes opplevelse enn han hadde under Gerard Houllier.

Houllier var dårlig til å kommunisere, mener Riise.

- Vi trengte en ny sjef, fordi vi hadde gått i stå og mange spillere manglet selvtillit. Benitez har en svært annerledes måte å ta ut laget på enn Houllier. Før visste vi ikke hvorfor vi ble satt ut eller når vi kunne komme tilbake. Nå er vi klar over hva taktikken er, og jeg er klar over hvordan Benitez vil at jeg skal spille, sier Riise.

Han er i gang med sin fjerde sesong i Liverpool, og spilte sin 150. kamp for klubben i lørdagens 2-1-seier over Manchester City. Men det neste store målet hans gjelder det norske landslaget.

- Drømmen min er å bli kaptein for Norge. Det er målet, og det vil jeg oppnå hvis jeg viser modenhet og spiller bra for Liverpool, avslutter Riise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere