RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise må overbevise

Sist oppdatert:
John Arne Riise er satt under kraftig press av manager Rafael Benitez før kvartfinalen i ligacupen.

Det blir det andre møtet mellom Liverpool og Arsenal på bare tre dager, men den som er mest ute å kjøre før tirsdagens kamp er uten tvil John Arne Riise. Han er satt under kraftig press etter at Arsenal sendte Liverpool ut av FA-cupen lørdag.

I kampen, der Liverpool tapte 3-1, får John Arne Riise skylden for i alle fall ett av Arsenals tre mål. Den norske landslagsspilleren som ble «årets Kniksen» på Idrettsgallaen lørdag, ble også byttet ut etter en times spill til fordel for brasilianeren Fabio Aurelio.

Mistet konsentrasjonen
Nå legger ikke Rafael Benitez skjul på at han venter svar fra spillerne sine, og særlig fra John Arne Riise. Det er ikke tilfredsstillende for manageren at laget hans er ute av FA-cupen og i tillegg ligger 14 poeng bak ligaleder Manchester United i serien. Det er rett og slett for dårlig.

– Dersom John Arne Riise fortsetter å jobbe hardt, er alt i orden. Det kan jo hende at han gjorde en feil ved den første scoringen til Arsenal, og at det gikk ut over konsentrasjonen hans, sier Benitez.

Må overbevise
Han sier ikke noe om hvilken skjebne Riise kommer til å få i tirsdagens kamp på Anfield, men etter den svake forestillingen lørdag, må nordmannen overbevise på trening for å beholde plassen i laget.

– Som erstatning for Riise tenker jeg på Fabio Aurelio som en spiller med store kvaliteter. Crossballene hans er virkelig gode, og vi trenger spillere i laget som kan angripe med mye kvalitet i spillet, sier Benitez.

Nå er Liverpool på jakt etter å unngå et fjerde nederlag mot Arsenal. Dersom det skal bli seier tirsdag, vet Benitez at nøkkelen til triumf ligger i å svekke den angrepsstyrken Arsenal har i Thierry Henry og Robin van Persie. Så gjenstår det å se om Benitez har så mye tillit til John Arne Riise at han gir ham fornyet tillit i den viktige tirsdagskampen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere