Gå til sidens hovedinnhold

Riise: - Mitt livs treff

FORNEBU (TV 2 Nettavisen): Glem drømmemålene for Monaco og Liverpool. John Arne Riises fantommål på Ullevaal tirsdag overgår alt. - Det beste treffet jeg noen gang har hatt, sier han selv.

Riise er kjent for å ha et tungt skudd, men det er uhyre sjelden han får slik treff som det han fikk på Martin Andresens utsøkte crosspasning på Ullevaal tirsdag.

Fra 18 meter føk ballen som et prosjektil i krysset bak keeper Espen Johnsen, som ikke engang fant det bryet verdt å slenge seg.

I vinkelen

- Ballen kom i en fin bane, så jeg kunne bare konsentrere meg om å treffe skikkelig. Og det er det beste treffet jeg noen gang har hatt! Ekstra moro var det når ballen gikk klint opp i vinkelen, sier Riise til TV 2 Nettavisen.

Det sier ikke så rent lite med tanke på at gutten har scoret flotte mål for både Liverpool (hvem glemmer vel frisparket mot Manchester United?) og Monaco.

- Det var et bra skudd, ja. Jeg ser at jeg ikke rekker ut til den, kommenterer keeper Espen Johnsen, som bør prise seg lykkelig over at han ikke fikk kanonkula på seg.

Fikk skryt

En som ikke lot seg imponere, var lagkamerat Andre Bergdølmo:

- Mens jeg var opptatt med å juble, så hørte jeg Bergdølmo ropte meg tilbake i forsvar, ler Riise.

Men etter avsluttet økt vanket det godord fra medspillerne.

- De snakket om det målet under lunsjen, og flere av gutta mente det var det beste treffet de hadde sett. Den der glemmer jeg ikke med det første!

- Hva om du gjør det samme i kamp?

- Da tar jeg av meg trøya og går rett i dusjen. Jeg tenkte på å gjøre det på treninga også, men syntes det ville vært litt dumt.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem