Gå til sidens hovedinnhold

Riise nær scoring

Nordmannen var toneangivende for Romas seier.

BORDEAUX - ROMA 1-3:

Kampen var 27 minutter gammel da John Arne Riise befant seg i en situasjon han hadde vært i utallig mange ganger før. Roma hadde fått frispark fra rundt 25 meter og nordmannen sto klar til å lade kanonen. Riise fikk perfekt treff på lærkula og skuddet gikk knallhardt forbi muren, men uheldigvis for Roma gikk ballen millimetere utenfor.

Så nær var den tidligere Liverpool-spilleren på å score sitt første mål for hovedstadslaget. Men Roma havnet tidlig bakpå mot Bordeaux.

Rødt kort
Kampen var kun 18 minutter gammel da Yoann Gourcuff sendte hjemmelaget i ledelsen. Franskmannen mottok en pasning fra Jussie og sendte ballen vakkert i vinkelen fra 17 meter.

Etter 36 spilte minutter fikk hjemmelaget Henrique utvist etter at han brukte albuen i en duell.

Utvisningen burde hatt sitt å si for kampen, men Roma virket tafatte og skapte ikke mange sjansene mot franskmennene.

Dermed gikk lagene til pause med stillingen 1-0 til hjemmelaget.

Bra frispark
I andre omgang gikk Roma mye friskere til verks og det var langt mer offensive italienere som åpnet de siste 45 minuttene.

I det 64. minutt headet Mirko Vucinic inn utligningen for italienerne etter et massivt Roma-press. Og kun syv minutter senere var det duket for et nytt Roma-frispark i farlig situasjon. Bordeaux-spillerne forventet seg en ny Riise-kule, men Julio Baptista var kjapt ute og skuddet hans kom overraskende på både mur og keeper. Dermed var italienerne i front for første gang.

Og i det 83. minutt satte innbytter Baptista spikeren i kista for franskmennene. Brasilianeren avsluttet et godt Roma-angrep med å bredside ballen i mål fra kort hold og fastsatte sluttresultatet til 3-1 til Roma.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene