Gå til sidens hovedinnhold

Riise: - Noe måtte skje

Og tirsdag både mistet og fikk John Arne Riise en trener.

BISLETT (Nettavisen): Serie A-klubben Roma, som har John Arne Riise i stallen, har hatt en dårlig start på sesongen og har tapt de to første kampene. Nå har trener Luciano Spalletti gitt opp.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Jeg har levert inn min oppsigelse, og klubben har akseptert den, sa Spalletti til Reuters.

Spalletti har siden han ble ansatt i 2005, ført Roma til to andreplasser, i 2007 og 2008. Forrige sesong startet også ganske dårlig, men det tok seg opp etter hvert, og de endte til slutt på en sjetteplass.

Roma-supporterne skal ha vært misfornøyde med tingenes tilstand. Roma har hatt lite penger å handle for de siste sesongene, og salget av midtbanespilleren Alberto Aquilani til Liverpool, kombinert med dette, skal ha skapt mye frustrasjon.

- Men dette var synd. Han var en fin fyr og en god trener, sier Riise til Nettavisen.

Han hadde akkurat fått beskjeden da han møtte pressen på tirsdagens landslagssamling.

- Men det var en tung sesong i fjor. Det var mye frem og tilbake med ledere, og noe måtte nok skje til slutt. Det er bare synd at det skjedde så fort, sier han.

Like etter klokka 18 tirsdag kveld ble det så klart at den tidligere Juventus- og Chelsea-treneren Claudio Ranieri overtar som Romas nye trener. Ranieri, som er født i Roma, ble tidligere på dagen sett i møter med Roma-president Rosella Sensi.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar