RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise overrasket over Alonso

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
John Arne Riise er overrasket over hvor god den spanske unggutten Xabi Alonso egentlig er.

Nordmannen var nemlig svært usikker på hva Xabi Alonso kunne tilføre Liverpool etter overgangen fra Real Sociedad denne sommeren.

For første gang John Arne Riise møtte Xabi Alonso i kamp, var han ikke en gang klar over at Liverpool-spilleren var på banen.

Alonso hvem?
- Jeg spilte mot ham en gang Norge møtte Spania. I den kampen la jeg ikke merke til ham en gang, innrømmer John Arne Riise til Liverpools hjemmeside.

Men siden den kampen har Xabi Alonso virkelig imponert Riise. 22-åringen har gjort sine saker svært bra på Anfield, og John Arne Riise tror Alonso bare vil bli bedre og bedre.

- En strålende spiller
- Siden han kom til oss, har han vært strålende. Greit nok at han kostet 120 millioner kroner, men han er verdt hele summen. Og at alderen hans bare er 22 år er strålende nyheter for Liverpool - det betyr at han blir en kanonspiller for oss i flere år fremover, tror Riise.

John Arne Riise ser frem til tirsdagens møte mot sin gamleklubb Monaco i Champions League. Han tror Liverpool har gode muligheter til å gjøre det bra i Europas gjeveste turnering.

- Denne klubben har hatt fantastiske meritter å vise til i Europa-cupen tidligere. De siste årene har vi klart å komme oss til kvartfinale, og det viser at vi har potensialet til å komme oss langt, tror Riise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere