RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise så nære, så nære

Sist oppdatert:
John Arne Riise var centimetre unna heltestatus med et knallskudd fra 25 meter. Men Liverpool var til slutt heldige som fikk ett poeng.

TOTTENHAM-LIVERPOOL 0-0: 10 minutter etter pause dundret Riise (25) til på karakteristisk vis, på hel volley, fra 25 meter. Nordmannen traff perfekt, ballen gikk utenfor rekkevidden til Tottenhams landslagskeeper Paul Robinson, traff undersiden av tverrliggeren og spratt ned på streken. Og ut igjen.

Så nære var Riise å bli matchvinner - for ikke å si rette opp inntrykket fra den svake landskampen mot Skottland sist uke.

Carrick imponerte

Av de mange engelskmennene på banen, var det særlig en spiller som imponerte - og som gikk utenpå Liverpools midtbanegeneral Steven Gerrard. Tottenhams Michael Carrick må ha vist England-sjef Sven-Göran Eriksson, somk var ringside, at han er mannen landslaget trenger i VM-kvalifiseringskampen mot Østerrike neste måned.

- Michael var sjefen på midtbanen, han var helt fantastisk. Jeg mener han fortjener en plass på Englands midtbane. Han gjør en utrolig jobb for oss, sa Tottenham-manager Martin Jol til Sky Sports etter kampen.

God polakk

Ellers var Tottenhams nye spiss Grzegorz Rasiak også imponerende. Polakken traff tverrliggeren en gang og fikk en scoring annullert, og Eriksson bet seg nok merke i ham også. England møter nemlig Polen til " gruppefinale" neste måned.

Også Liverpools nye spiss Peter Crouch fikk et mål annullert. Crouch gjorde jobben inne i boksen og nikket ballen i mål, men ballen fra Gerrard var over dødlinja før den nådde Crouch, mente linjedommeren.

Mangler goalgetter

Liverpool har ennå ikke sluppet inn mål, men bare scoret ett på tre kamper. - Hvis vi scorer tre i neste uke er det ingen som klager, sa de rødes manager Rafael Benitez.

Det skal være sikkert og visst. Neste uke møter Liverpool nemlig Manchester United.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere