Gå til sidens hovedinnhold

Riise savner scoring

John Arne Riise skjøt seg inn i alle Liverpool-hjerter for to sesonger siden med et drømmemål mot Manchester United. Denne sesongen står han uten nettkjenning.

John Arne Riise ble udødelig i Liverpool-fansens øyne da han banket inn et fantastisk frispark mot Manchester United på Anfield i 2001/2002-sesongen.

Denne sesongen har venstrefoten til Riise ikke vært like presis. Med fire kamper igjen å spille, står han uten nettkjenning. Lørdag har han sjansen mot Manchester United.

- Folk snakker hele tiden om målet jeg scoret mot Manchester United i min første sesong, men sannheten er at jeg ikke har gjort det på en stund. Jeg har ikke scoret ennå denne sesongen, noe som er skuffende. Men denne helgen handler det seg bare om resultatet. Hvem som scorer er helt uvesentlig, sier han til klubbens hjemmesider.

Nå er det bare en ting som betyr noe for Riise og Liverpool; Å ta fjerdeplassen som gir plass i Champions League neste sesong.

- Hvis vi klarer fjerdeplassen kan vi vinke farvel til denne sesongen, ha en fin sommer og så se frem til å spille i Champions League neste sesong. Jeg kan forstå folk som sier at de bare ønsker at denne sesongen skal ta slutt, for den har vært skuffende.

- Men vi har fortsatt mye å spille for. Vi trenger ytterligere tolv poeng. Hvis vi slår Manchester United til helgen så vil det gi oss et kraftig løft i selvtilliten foran de tre siste kampene, og også gi fansen noe å feire, sier han.

Reklame

Siste sjanse: 10 superkupp du gjør på Cyber Monday