*Nettavisen* Sport.

Riise selger bryllupet sitt

Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

Den tidligere landslagsspilleren gifter seg for tredje gang neste sommer.

18.09.13 16:16

(SIDE2): Spillselskapet Betsson.com sier i en pressemelding at de har kjøpt medierettighetene til John Arne Riises og hans Louise Angelica Markussens bryllup neste sommer.

- John Arne Riise har vært en fantastisk ambassadør for Betsson, så da han spurte oss om vi ville være en del av hans bryllup, var vi aldri i tvil. Vi ønsker at nyhetssaker med våre atleter og ambassadører presenteres på våre kanaler først, så vi ser med glede fram til bryllupet og alle forberedelser underveis, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra Betsson.com.

- Vi gleder oss veldig til å bli et ektepar, og ser fram til et flott bryllup. Det er hyggelig at Betsson vil være med på vår spesielle dag, sier Riise, ifølge pressemeldingen.

Fulham-proffen signerte en ambassadøravtale for Betsson.com tidligere i sommer, etter at han valgte å forlate det norske fotballandslaget, og har deltatt i poker-VM med spillselskapet. I høst skal han ta imot Betsson-kunder på Premier League-kamper i sin VIP-box.

- Vi ser fram til et nytt stort event med John Arne Riise. 2014 blir et fantastisk år med både bryllup, fotball-VM og poker-VM, sier Mellqvist.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

Riise har tidligere vært gift med Maria Elvgård og Guri Havnevik. Han har en datter med Havnevik og to barn med Elvegård.

I mai 2012 ble det kjent at den tidligere landslagsspilleren hadde funnet kjærligheten med fotomodellen og makeupartisten Louise Angelica Markussen. De to forlovet seg på julaften samme år, og nå er også bryllupsdatoen satt.

Frøken Norge-kandidat

Louise Angelica deltok i Frøken Norge i 2010. Hun kom seg gjennom til finalen, men måtte se seg slått av Melinda Elvenes.

I 2011 gjorde hun også et forsøk på å bli Brun og Blid-modellen, bildene kan du se her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.