Riise storfornøyd med ny sjef

Foto: ALBERTO PIZZOLI (AFP)

Bjørn Helge Riise er overbegeistret over det han har sett de første ukene under Mark Hughes.

Oslo (ANB): Under Roy Hodgson ledelse har Fulham blitt et lag å regne med de siste sesongene. I sommer forsvant imidlertid den karismatiske engelskmannen til Liverpool - og ble erstattet av Mark Hughes.

For Bjørn Helge Riise betyr det en ny trener å skulle vise seg fram for. Så langt er landslagsspilleren strålende fornøyd med det han har sett av sin nye sjef.

- Jeg elsker treningene, førsteinntrykket er veldig godt. De passer stilen min, sier sunnmøringen til Fulhams hjemmesider.

27-åringen mener Hughes organiserer øktene på samme måte som mange norske trenere gjør.

- For meg føles det veldig bra, sier Riise.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Offensive grep
Selv hadde han trøbbel med å få spilletid i ligaen under Roy Hodgsons ledelse. Riise var som oftest på banen i Europaligaen forrige sesong, og gjorde sine saker meget bra.

Les også: Riise optimist før seriestart

Nå håper han Mark Hughes vil gi ham en sjanse også i seriesammenheng.

- Alle vil helst spille samtlige kamper, og fra mitt ståsted håper jeg naturligvis på å få sjansen til å vise meg fram, sier han - og tilføyer:

- Forhåpentligvis klarer jeg å vise meg fram på trening, og skulle jeg få sjansen må jeg gripe den.

27-åringen gleder seg over at Mark Hughes har tatt offensive grep - hvilket kan styrke hans egne sjanser.

- Vi spiller fortsatt den samme formasjonen, men har mer frihet i angrep. Manageren ønsker at vi skal ha mer tempo offensivt, og det passer meg bra. Vi har Simon Davies og Damien Duff som kan utrette ting, så jeg tror laget skal tilpasse seg veldig bra, analyserer han.

Advarer United
Serieåpningen lovet godt. Bolton på bortebane har aldri vært noen enkel oppgave, men Riise & co. returnerte til London med ett poeng i bagasjen.

- Det var en tøff kamp, men det visste vi at det kom til å bli, sier 27-åringen - og konkluderer med at 0-0 var mer enn godkjent.

Verre blir det kanskje kommende søndag. Da kommer selveste Manchester United på besøk til Craven Cottage - med masse selvtillit etter 3-0-seieren over Newcastle mandag.

Bjørn Helge Riise lover imidlertid at hjemmelaget skal selge seg dyrt.

- Manchester United er alltid en tøff kamp, men det er det vi spiller fotball for - for å møte de beste lagene og spille toppkampene. Forhåpentligvis spiller vi enda bedre fotball, og vi er alltid gode hjemme, så det skal ikke bli lett for dem, sier han. (ANB)

Bli varslet når Riise scorer:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.