RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise støtter Houllier

Foto: Reuters/scanpix
Sist oppdatert:
John Arne Riise går ut med støtte til sin hardt pressede sjef på Anfield. Nordmannen insisterer på at Gerard Houllier har spillernes fulle tillit.

Houllier har vært under knallhard kritikk fra fansen i hele høst. Det hele toppet seg da de røde gikk på sesongens sjette serietap hjemme mot Southampton i helgen.

John Arne Riise ble sammen med resten av laget pepet av banen etter det forsmedelige nederlaget for Claus Lundekvam & Co. Nordmannen er likevel overbevist om at Houllier er rett mann for jobben, og insisterer på at Liverpool fortsatt har gode muligheter for å kvalifisere seg for neste års Champions League.

- Houllier gjør alt han kan, og har full støtte fra hele laget. De siste kampene har vært skuffende, men det er for enkelt å skylde på manageren, sier Riise ifølge Sky Sports.

- Det er spillerne ute på banen som skal gjøre jobben, og i det siste har vi ikke levert vårt beste. Men vi kan snu trenden, og sikter oss inn på Champions League-plassen.

Hva mener du? Er Gerard Houllier rett mann for sjefsjobben på Anfield? Skriv inn i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere