RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise ute etter hevn

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
John Arne Riise er ute etter å hevne et av sine verste nederlag i Champions League-oppgjøret mot Bayer Leverkusen tirsdag.

For to år siden røk Liverpool ut av kvartfinalen i Champions League mot nettopp Bayer Leverkusen da kun få minutter gjenstod av kampen. Den tidligere Liverpool-manageren byttet ut Dietmar Hamann i sluttminuttene av kampen i Tyskland, Leverkusen overtok kampen og avgjorde oppgjøret.

Den kampen husker Riise svært godt, og nordmannen er ivrig etter å hevne nederlaget i tirsdagens åttendelsfinale i Champions League mot Bayer Leverkusen.

Trodde på seier
- Vi ledet 1-0 i fra den første kampen for to år siden, og i returkampen scoret Jari Litmanen i slutten av kampen, og vi trodde vi kunne gå videre på bortemålsregelen, minnes John Arne Riise.

Men Riise tok feil. Leverkusen avgjorde kampen i sluttminuttene - og fikk møte Manchester United i semifinalen.

- Leverkusen scoret én gang til og vi røk ut. Hele laget var svært skuffet, fordi vi følte at dette var vår store sjanse til å vinne hele turneringen, sukker Riise til ITV Sports.

Nederlaget mot Bayer Leverkusen var svært tungt å svelge for John Arne Riise og hans lagkamerater.

Tunge minner
- Minnene fra den kampen er svært friske. Alle i troppen trodde på seier i Champions League den sesongen, så skuffelsen og nedturen var enorm da vi røk ut, sier Riise.

Nå lover Riise å gjøre sitt ytterste for å hevne nederlaget.

- Nå har vi fått en ny sjanse, og jeg er sikker på at vi ikke vil gjøre de samme feilene som sist. For to år siden ble vi nummer to i serien, men endte ikke opp med trofeér. Det skal vi endre på nå, slår John Arne Riise fast.

Frykter Leverkusen
Den norske landslagsspilleren tror likevel ikke på et lett oppgjør mot Leverkusen.

- De har kanskje ikke de samme stjernene de hadde sist vi møtte dem, men de har selvsagt et svært bra lag siden de har kommet så langt i turneringen. Selv om de ikke lenger har de største stjernene, er vi fullstendig klar over at Leverkusen har et sterkt mannskap, mener John Arne Riise.

TV 2 Nettavisen følger John Arne Riises jakt på hevn direkte fra klokken 20.45 tirsdag .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere