Riise utfordrer Mourinho

Foto: (Reuters/Scanpix)

Roma har kontakt med serielederen.

21.02.10 17:19

ROMA - CATANIA 1-0:

Forrige sesong måtte John Arne Riise ta til takk med en sjetteplass i Serie A under sin første sesong i italiensk fotball. Dette skyldtes fremst en tung start på sesongen.

Denne sesongen startet heller ikke optimalt for nordmannens lag, og etter ti serierunder lå laget helt ned e på en 14.-plass, etter å ha tapt halvparten av seriekampene så fram til da.

Men etter hvert som sesongen har utartet seg, har Roma bare blitt sterkere og sterkere. Laget har sakte, men sikkert klatret oppover på tabellen og etter 25 runder har de nå kontakt med teten.

Lørdag vant hovedstadslaget 1-0 hjemme mot Catania, noe som betyr at de bare er fem poeng bak lederlaget Inter. Med 13 serierunder igjen, har dermed alle muligheter til å passere José Mourinhos menn, og vinne sin første Serie A-tittel siden 2001, og sin fjerde totalt.

Mirko Vucinic scoret kampens eneste mål søndag, i et oppgjør der John Arne Riise var på banen i samtlige nitti minutter.

Nordmannen har startet 17 kamper i Serie A denne sesongen, og kommet inn som innbytter to ganger. Totalt har han spilt 2002 minutter med fotball. Han har også scoret fire mål.

Ellers i Serie A søndag vant Juventus 2-1 borte mot Bologna. Diego og Antonio Candreva scoret målene for Torino-laget. Mens Fiorentina slo Livorno 2-1 hjemme i Firenze.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.