RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise vant og møtte idolet

Sist oppdatert:
Basel (NTB-AFP): John Arne Riise hadde en god kveld onsdag. Først hjalp han Roma til seier, så møtte han sitt idol Roger Federer.

Sveitseren slo seg tirsdag videre i ATP-turneringen i Basel, før han så byens lag kjempe om mesterligapoeng. Roma tok et langt steg mot cupspillet med 3-2-seier i en kamp hvor Riise var involvert i de to første målene.

- Vi fikk vite etter kampen at Roger Federer satt på tribunen, og det utrolige er at den første jeg traff da jeg gikk ut av garderoben var nettopp Federer, skrev Riise på sin blogg.

- Han er, sammen med Tiger Woods, mitt store idol innen idrett. Vi sto og snakket i noen minutter, og jeg fortalte ham at jeg ser på alle hans store og viktige kamper. Det var litt artig at han visste overraskende mye om meg også, og han spurte også hvor min bror Bjørn Helge spiller nå.

Roma var langt nede etter hjemmetapet mot sveitserne i forrige runde, men revansjerte seg i bortekampen.

Basel stormet i angrep i begynnelsen av kampen, og Roma hadde trøbbel. En kjemperedning av keeper Julio Sergio og en blokkering av midtstopper Juan avverget baklengsmål det første kvarteret. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere