RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Rijkaard håper på medalje

Barcelonas trener, Frank Rijkard, tror laget endelig har funnet sin form. Mannskapet viser muskler, og nederlenderen mener laget nå er i stand til å utfordre de tre øverste lagene i Primera Division.

Det katalanske mannskapet har ikke vunnet en tittel siden 1999, men fem av de siste seks seriekampene har laget gått seirende ut av. Søndag var det Atletico Madrid som måtte unngjelde med 3-1-tap på Nou Camp.

- Dette var årsbeste på hjemmebane fra vår side. Vi hadde kontroll fra starten av, og selv om Atletico utliknet, hadde vi mental styrke til å stå i mot, sier Rijkaard til Reuters.

Mye av fremgangen har sammenfalt med Edgar Davids’ inntreden på laget. Nederlenderen er på utlån fra Juventus, og har i tospann med den brasilianske landslagsspilleren Ronaldinho virkelig fått fart på lagets midtbane. På grunn av utvisning i søndagens kamp må laget imidlertid klare seg uten nyervervelsen i det kommende møtet med tabelltoer Valencia.

Barcelona er nå nummer fire på tabellen, men det er – på tross av formstigningen – fortsatt hele ni poeng opp til Deportivo La Coruna på tredjeplass. Real Madrid leder den spanske serien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere