*Nettavisen* Sport.

Rike fans vil kjøpe Leeds

Foto: (AP/Scanpix)

Den tidligere Leeds-stjernen Trevor Cherry er involvert i et konsortium av velstående Leeds-fans som håper å komme med et formelt bud på Leeds United i løpet av denne uka.

- Ingen av oss er interessert i å kaste bort tiden, og vi er alle veldig interesserte i å sørge for at Leeds overlever, sier forretningsmannen Ian Curry til BBC Radio Leeds. Curry er med i konsortiumet sammen med blant annet Trevor Cherry og den tidligere styreformannen i Huddersfield, Terry Fisher.

Gruppen inkluderer flere forretningsmenn i Leeds. De skal ha brukt de siste ukene på å sette sammen en redningspakke sammen med finanseksperter i Zeus Capital. Ifølge BBC er alle involverte velstående Leeds-fans.

Curry og hans konsortium arbeider med utgangspunkt i at 300 millioner kroner vil ordne opp forholdet til de eksisterende kreditorene.

- Det var vært mange søvnløse netter, og vi gjør ikke dette for moro skyld. Vi er alle interessert i å sørge for at Leeds overlever, understreker Curry.

Leeds' daglige leder Trevor Birch har brukt de siste månedene på å forsøke å finne en kjøper som kan redde klubben. Yorkshires stolthet skal ha en gjeld på rundt én milliard norske kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.