*Nettavisen* Sport.

Rike onkler kan hjelpe Rosenborg

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

De «rike onklene» vil hjelpe til for å hente Tarik Elyounoussi.

08.08.12 09:38

Det er stor aktivitet på Brakka utenfor Lerkendal i Trondheim i disse dager. Mikkel Diskerud blir trolig klar for RBK om ikke lenge, samtidig jobber Jan Jönsson og Erik Hoftun med å få på plass Tarik Elyounoussi.

For å få til det må muligens klubbens investorer bidra med midler.

Leder i investorgruppa, Reidar Stokke, fortalte under et møte med klubben tirsdag kveld at de var åpne for å hjelpe til med kjøp som styrker RBK i kampen om europaligaspill og seriegull.

– Om det er ønskelig, vil vi jobbe for å finne mer kapital. Det kan gjøres ved å forsøke å få inn flere investorer, og ved å se om de etablerte i investorgruppa vil utvide engasjementet sitt, sier Stokke til Adresseavisen.

Salget av Jim Larsen gjorde at Tore Reginiussen ble kjøpt av egne midler. Adressa skriver at Rosenborg fremdeles ikke har henvendt seg til investorene med tanke på hjelp til kjøp av nye spillere.

Rosenborgs daglig leder, Hroar Stjernen, sier at det er for tidlig å si om klubben vil trenge hjelp til å hente spillere i sommerens overgangsvindu.

– Det er for tidlig å si. Dette er først og fremst et statusmøte, som vi har med jevne mellomrom. Så skal vi vurdere hva vi har råd til selv, og hva vi eventuelt ikke har råd til, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.