RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rike onkler kan hjelpe Rosenborg

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)
Sist oppdatert:
De «rike onklene» vil hjelpe til for å hente Tarik Elyounoussi.

Det er stor aktivitet på Brakka utenfor Lerkendal i Trondheim i disse dager. Mikkel Diskerud blir trolig klar for RBK om ikke lenge, samtidig jobber Jan Jönsson og Erik Hoftun med å få på plass Tarik Elyounoussi.

For å få til det må muligens klubbens investorer bidra med midler.

Leder i investorgruppa, Reidar Stokke, fortalte under et møte med klubben tirsdag kveld at de var åpne for å hjelpe til med kjøp som styrker RBK i kampen om europaligaspill og seriegull.

– Om det er ønskelig, vil vi jobbe for å finne mer kapital. Det kan gjøres ved å forsøke å få inn flere investorer, og ved å se om de etablerte i investorgruppa vil utvide engasjementet sitt, sier Stokke til Adresseavisen.

Salget av Jim Larsen gjorde at Tore Reginiussen ble kjøpt av egne midler. Adressa skriver at Rosenborg fremdeles ikke har henvendt seg til investorene med tanke på hjelp til kjøp av nye spillere.

Rosenborgs daglig leder, Hroar Stjernen, sier at det er for tidlig å si om klubben vil trenge hjelp til å hente spillere i sommerens overgangsvindu.

– Det er for tidlig å si. Dette er først og fremst et statusmøte, som vi har med jevne mellomrom. Så skal vi vurdere hva vi har råd til selv, og hva vi eventuelt ikke har råd til, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere