*Nettavisen* Sport.

Ringheim i førersetet

Frank Ringheim håper å lede hele veien med to gode hester fra førstespor i torsdagens lunsj i Bergen.

27.09.07 10:40

Klikk her for Nettavisens V5-tips

Her kan du laste ned komplett løpsprogram

Både 1 Søndre Prinsen (V5-2) og 1 Nice Tribute (V5-3) står i fine spor og har vist solid form. Jeg håper at minst en av dem skal nå helt til topps, innleder Frank Ringheim, som har vunnet fem løp så langt i år.

Utstyrsforandring
V5-spillet omhandler de fem første løpene på travparken, og innleveringsfristen er som vanlig kl. 13.37. Ringheim ser V5-innledningen fra sidelinjen, men har ambisjoner i V5-2.

- 1 Søndre Prinsen leverte en fin opphenting etter galoppen i første sving på Drammen travbane. Han bekreftet at formen er inntakt. Nå har jeg i tillegg gjort en utstyrsforandring jeg har tro på. Vi har satt på jordblender, og det slo positivt ut under to startvognprøver forrige uke. Han løste feilfritt og virket langt mer stabil. Han framsto som en helt annen hest. Tidligere var han overivrig da bilen slapp, men det gikk langt bedre da vi testet forrige uke. Unngår vi galoppen, så tror jeg vi kjemper om seieren, oppsummerer Ringheim.

Samme forutsetninger har 1 Nice Tribute i V5-3.

- Også han holder flott form. Fra dette sporet vil jeg prøve å forsvare teten. Han har tatt imot 3 Miss Drug Fighter før, men jeg vet ikke om vi klarer å ta mot 5 Bon Palema T. Jeg håper vi kan forsvare sporet, men vi er ikke avhengig av teten. I et så lite felt, så bør det løse seg. Jeg velger å være optimist, sier Ringheim.

- Kun trippelkandidat
I V5-finalen kjenner hjemmetreneren tre hester. Selv kusker han 7 Draw Arnie.

- Han var tett i halsen i sin siste start, så da var han unnskyld. Vi står også håpløst til, så jeg er fornøyd med en premie og maks en trippelplass. 6 Henry the Horse er veldig på gang. Det ble altfor langt fram sist, og da vi i tillegg ble løftet ut i fjerdespor ble det håpløst. Han har avsluttet veldig bra ved begge anledninger og skal passes i tiden som kommer. For 11 Nobel Ideal er det nok en premie som gjelder, tror bergenseren, som avslutter ettermiddagen med 1 Bin Elden i 9. løp.

- Vi er fornøyd med en premie.

Kilde: Norsk Rikstoto

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.