RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Rio: - Ferguson henter stjerner

Sist oppdatert:
Rio Ferdinand er overbevist om at manager Sir Alex Ferguson kommer til å hente klassespillere i sommer.

Og med en ny stjerne på plass, mener United-stopperen at Manchester United neste sesong virkelig kommer til å utfordre Chelsea om seriegull.

Manchester United er denne sesongen blitt koblet til flere midtbanespillere - blant annet Lyons Mahamadou Diarra og Lille-duoen Jean Makoun og Mathieu Bodmer.

- Hent en midtbanespiller!
Rødtrøyenes angripere Ruud van Nistelrooy, Wayne Rooney og Louis Saha har totalt scoret 57 mål denne sesongen. Nå mener Rio Ferdinand at en signering av en midtbanestjerne i sommer vil gjøre stallen komplett.

- Det vil gjøre stallen komplett, konstaterer Rio overfor United Review.

- Men det er opp til manageren å bestemme hvem han vil hente hit. Vi stoler alle på ham og hans dømmekraft når det gjelder nye spillere, poengterer stopperen.

Han gleder seg til å se hvem Sir Alex Ferguson til slutt velger å komme med et tilbud til.

- Spillerne er helt like fansen - vi venter i spenning på hvem han henter i sommer, sier den engelske landslagsstjernen.

Rio Ferdinand vant Premier League i sin første sesong på Old Trafford sesongen 2002/2003, men har siden ikke kunnet feire Manchester Uniteds 15. seriegull.

En lys fremtid
Neste sesong - med en ny spiller på plass - tror Ferdinand at gullet igjen havner i Manchester.

- Vi har unge spillere på vei opp, og dersom manageren makter å beholde den nåværende stallen og i tillegg hente inn et par nye spillere ser fremtiden lys ut for oss. Det er spennende å være en del av dette, mener Ferdinand, som i sommer spiller VM-sluttspillet for England i Tyskland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere