Tidligere Manchester United- og England-stjerne Rio Ferdinand (43) føyer seg inn i rekka av fotballeksperter som nå tror Solskjær (48) har nådd så langt han kan i jobben som Uniteds manager.

Ferdinand, som også jobber som TV-ekspert for BT Sport, sier til podkasten Vibe with Five at han tviler sterkt på om Solskjær kan løfte klubben til å bli en vinnerkandidat i Champions League.

Les også: Britiske medier: Solskjær leder United i neste kamp

- Han har gjort det han ble hentet for å gjøre. Han har kommet inn og gitt fansen håp igjen. Det har medført at fansen har lyst til å komme tilbake å se laget spille igjen. Det har han gjort, og han har gjort en glimrende jobb på det området, sier Ferdinand.

Den mangeårige stopperprofilen har vært blant Solskjærs største tilhengere og støttespillere når det har stormet rundt nordmannen tidligere i perioden som United-manager.

- Et forvirret lag

Men etter de siste tapene hjemme mot rivalene Liverpool (0-5) og Manchester City (0-2), setter Ferdinand spørsmålstegn ved om Manchester United kan bli så gode som de ønsker med den tidligere lagkompisen Solskjær ved roret.

- Kommer han til å føre oss til en tittel? Kommer han til å sørge for at laget kan konkurrere om å vinne Champions League? Fotballklubben kommer til å fortsette å leve og puste her, lengre enn noen enkeltperson. Hva er best for denne fotballklubben? spør 43-åringen.

Les også: Norsk landslagsduo vekker oppsikt i Europa: - Blir lagt merke til

Ferdinand mener han ikke vet hva laget United-kommer til å gjøre taktisk, og at han ikke ser filosofien Solskjær prøver å følge.

- Jeg ser et lag som ser forvirret ut, påpeker han, og tenker tilbake på optimismen som fulgte det sterke overgangsvinduet United hadde i sommer.

- Jeg var litt skeptisk innerst inne, og ikke helt overbevist om at han kunne lede oss til å bli mester. Jeg var ikke sikker, men jeg håpet på det. Med det de har vist med den troppen de skaffet seg før sesongen, og hva jeg har sett dem denne sesongen, så føler jeg at kanskje tida er inne nå for å gi stafettpinnen videre til noen andre, fortsetter Rio Ferdinand.

43-åringen tror et skifte på managerfronten kan føre United et steg videre mot europatoppen, men mener Solskjær kan forlate Old Trafford nå med hodet høyt hevet.

Tørke

Manchester United har ikke vunnet titler under Solskjærs regjeringstid fra desember 2018 til nå.

Forrige gang klubben fikk med seg en pokal var i mai 2017. Da vant man Europa League-finalen mot Ajax med nåværende Roma-trener José Mourinho som manager.

- Vi startet denne sesongen med så mye håp. Det var det viktigste ordet. Men også med det overgangsvinduet vi hadde, og den begeistringen det ga. Vi satt der og tenkte: «Vet dere hva? Nå er det vår tur», sier Ferdinand i podkasten.

Les også: Pogba haltet av banen med lårtrøbbel

- Jeg må være ærlig å si at Ole ble hentet hit for å ta oss dit. Til stedet der feilene som ble gjort fra de tidligere managerne ble rettet opp, få troppen samlet, og spillerne fikk oss til å kjempe om å vinne ligaen. Nå sitter jeg her, og jeg tror ikke vi kan vinne ligaen nå, fortsetter han.

Manchester United ligger på sjetteplass i Premier League, med 17 poeng etter elleve kamper. Ni poeng skiller opp til Chelsea øverst på tabellen, og mellom dem og United ligger det fire andre klubber.