RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Rio mister finalen

Sist oppdatert:
- Dette er svært uheldig for ham, sier Sir Alex.

Rio Ferdinand har hatt problemer med ryggen hele sesongen, og har oppsøkt flere spesialister for å finne ut hvordan skaden kan leges fortest mulig.

Nå setter ryggen igjen en stopper for forsvarsspilleren.

- Han skadet ryggen sin igjen på trening og kommer ikke til å være med i ligacupfinalen på søndag, sa Sir Alex Ferguson etter at United hadde banket West Ham 3-0.

Søndag barker United og John Carews Aston Villa sammen til dyst på Wembley, men det blir altså uten Ferdinand.

Les også: Sorry, Rooney!

Ferguson føler med giganten i midtforsvaret.

- Det er svært uheldig for ham at han kommer til å miste noen kamper.

Ikke bare mister Ferdinand ligacupfinalen - også privatlandskampen mot Egypt om en uke på Wembley går i vasken. United-spilleren, som har tatt over kapteinsbindet etter at John Terry ble vraket i den rollen, får dermed ikke æren av å lede England i en av de siste privatlandskampene før VM i Sør-Afrika.

- Rio har trent veldig godt. Det har ikke vært noen uhell i det hele tatt. Men når ryggproblemet ble verre igjen, tar vi ingen sjanser, avsluttet Sir Alex.

Men det er ikke bare Ferdinand som sliter med skader i United-leiren. Anderson, som etter ryktene skal mistrives på Old Trafford og havnet i klinsj med Ferguson, måtte forlate banen tidlig med en kneskade.

Dette var Andersons første kamp for rødtrøyene på over en måned.

West Ham ble levnet med få sjanser på Old Trafford. Høytflygende Wayne Rooney og Michael Owen sørget for at londonklubben måtte dra tilbake til hovedstaden med tre baklengs i bagasjen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere