*Nettavisen* Sport.

Rio vil betale tilbake til Fergie

Rio Ferdinand vil gjerne betale tilbake sin takknemlighetsgjeld til Alex Ferguson, for United-sjefens uforbeholden støtte mens han var utestengt.

17.09.04 10:15

Ferdinands karantene for å ha unnlatt å møte på en dopingkontroll, løper nå ut. Og han er klar for møtet med Liverpool mandag.

Prestasjoner
Hele tiden har han fått uforbeholden støtte av sjefen på Old Trafford. Og nå vil han betale tilbake i form av gode prestasjoner på fotballbanen.

- Det er definitivt en takknemlighetsgjeld å betale tilbake til sjefen. Og jeg har som intensjon å levere topp prestasjoner på banen, sier han til Daily Express.

Han er ikke redd for at formen ikke er på topp, når han nå skal spille sin første kamp på svært lenge.

Godt trent
- Jeg har trent hardere enn noen gang, siden jeg har drevet ekstratrening hele tiden. Dermed er jeg bedre trent enn noen gang, siden jeg ikke har slitt det ned i løpet av kampene.

- Klubben har fått en ny fysikk-trener, Valter di Salvo, og siden jeg ikke har spilt kamper har han kjørt meg hardt på treningsfeltet. Han har jobbet med Lazio og Real Madrid. Dermed har han jobbet med de beste.

- Forhåpentlig får jeg betalt for hardkjøret seinere i sesongen. Nå bare gleder jeg meg til å komme i gang, sier Ferdinand til Daily Express.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.