RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen/Scanpix

Rise på prøvespill i Chelsea

Ham-Kams talentfulle venstreback John Anders Rise er invitert på prøvespill hos Chelsea.

- Jeg trodde ikke på det da jeg hørte om det første gangen, men etter hvert forsto jeg at det var sant da han speideren visste så mye om meg. Jeg har aldri tenkt på at noe sånt som dette kunne skje, sier Rise til Hamar Arbeiderblad.

17-åringen ble tatt opp i Ham-Kams A-stall foran forrige sesong, men har så langt bare spilt to cupkamper. Han spiller imidlertid jevnlig på aldersbestemte landslag.

Chelseas speidernettverk følger åpenbart godt med i norsk fotball. Også Vålerengas lovende spiss Glenn Roberts er invitert til London for å trene med den regjerende mesteren i Premier League.

Det er selvfølgelig langt igjen til en eventuell kontrakt med storklubben. Men Ham-Kam-ledelsen er bare positive til å la Rise reise over i neste uke.

- For det første er det moro for John Anders. For det andre er det en anerkjennelse for vårt utviklingsapparat. Det viser også at det er mulig å bli lagt merke til som Ham-Kam-spiller selv om du ikke er fast på A-laget, sier klubbdirektør Truls Haakonsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere