Riseth krøp rett til sengs

ATEN (TV 2 Nettavisen): Søndag kveld krøp Vidar Riseth rett til sengs på spillerhotellet i Aten. - Hadde det vært kamp i dag, ville jeg nok ikke spilt, sier Riseth.

13.09.04 13:30

Han gikk av i pausen mot Vålerenga, totalt utslitt på grunn av feber.

- Jeg var helt ferdig. Det var nok veldig fornuftig å gå av da. Egentlig burde jeg vel ikke spilt i det hele tatt. For jeg hadde 39,4 i feber da jeg la meg på lørdagskvelden. Jeg hadde også feber natta før, forteller Riseth til TV 2 Nettavisen.

På piller
Feberen hadde ikke gitt seg før avreise til Champions League-kampen i Aten.

- Jeg går på penicillin nå, og håper å bli kvitt feberen. Man blir jo litt slapp av penicillinen, men det er jo viktigst å bli kvitt den. Er jeg sånn som jeg var på lørdag, så spiller jeg nok ikke. Jeg hadde ikke krefter i det hele tatt. Men det er ennå lenge til tirsdagen, sier landslagsstopperen.

Opp på banen
Både landslaget og Rosenborg har sluppet til motstandene til uvant mange målsjanser i de siste kampene. Riseth mener RBK må tørre å stå høyere med laget mot Panathinaikos. Da kan de unngå å få så mange sjanser imot.

- Vi er nødt til å etablere spill høyere opp på banen. Og stå høyere med laget enn i det siste.

Til tross for at han er debutant i Mesterligaen, er det ikke med frykt han går til oppgaven med 17.000 elleville grekere på tribunen.

Pratet med Myggen
- Nei, jeg gleder meg veldig. Jeg hadde to dager sammen med Erik Mykland i forrige uke. Og Myggen kunne fortelle veldig mye om hva som ventet meg der nede.

- Blant annet kunne vi risikere å gå både ut og inn på banen med politiskjold over hodene håre. En kan risikere at det kommer både flasker og annet flygende. Det er visst ville tilstander der ned. Men det er vanlig.

- Det kommer ikke til å bli noe problem. Og jeg gleder meg masse, sier Vidar Riseth til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag