RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marius Torgersrud (Scanpix)

Riseth slutter i Kongsvinger

Sist oppdatert:
Takket nei til jobb som markedssjef.

Kongsvinger overlevde ikke sportslig i Tippeligaen, men kom seg til slutt igjennom 2010-sesongen økonomisk.

Delvis takket være Vidar Riseth, som la opp som spiller midtveis i sesongen for å jobbe på heltid med å skaffe KIL inntekter.

Nå er det klart at Riseth ikke blir med videre.

Ifølgen en pressemelding på Kongsvingers offisielle hjemmeside, som Riseth selv har forfattet, opplyser han at han har takket nei til en jobb som markedssjef i klubben.

Årsaken er uenighet om organiseringen av markedsarbeidet i klubben.

- Vi har et forskjellig syn
- Jeg har kommet frem til et forslag om en modell til styret i KIL som innebærer tre personer som blir ansatt i Riseth AS og lønnet der. Jeg ønsker å poengtere at det var modellen og ikke det økonomiske som styret og jeg var uenige om, skriver Riseth, og fortsetter:

- Vi har et forskjellig syn på hvordan klubben skal skaffe midler inn til klubben. Jeg mener min modell er bra ettersom vi blir tre personer som skal få sponsorer inn i stede for en som skal sitte på marked.

- Styret har tilbudt meg en stilling som markedssjef som jeg har takket nei til siden jeg vet at en person ikke klarer den jobben alene. I år var vi to personer med en arbeidsmengde som ikke var forsvarlig. Jeg vil nok en gang poengtere at det var ikke det økonomiske som var et tema, skriver Riseth.

Slik kommenterer styreleder Jens Njøsen Riseths avskjed:

- Kongsvinger IL Toppfotball beklager at Vidar ikke blir med oss videre. Vi takker ham så mye for innsatsen han har gjort for klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere