*Nettavisen* Sport.

Rivaldo i gyllen søppelbøtte

Foto: Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL BARKER

Verdensmesteren Rivaldo slo Muammar Gaddafis sønn i en avstemning om dårligste spiller i serie A.

Etter en lytteravstemning deler radioprogrammet Catersport på RAI hvert år ut Den gylne søppelbøtte til årets dårligste spiller. Rivaldo var en av hovedmennene bak Brasils VM-seier i fjor, men hans opphold i Milan var en regelrett fiasko, melder NTB-Reuters.

Den tidligere Barcelona-spilleren kom for eksempel ikke med i troppen til mestercupfinalen i vår, selv om han var frisk, og han spilte bare en kamp denne sesongen før han nylig ble fristilt av klubben.

Al-Saadi Gaddafi, sønn av Libyas statssjef, fikk i sommer kontrakt med serie A-klubben Perugia. Han var ikke kommet lenger enn til innbytterbenken da han testet positivt på en anabol steroid.

Rivaldo fikk 28 prosent av stemmene, Gaddafi 21,5 prosent. De to var i en særklasse i avstemningen. Udineses tyske spiss Carsten Jancker, som i helgen scoret sitt annet mål på 17 måneder, ble nummer tre.

På de neste plassene fulgte Gabriele Batistuta, Marco Materazzi, Sergio Conceicao, Marcelo Salas, Sinisa Mihajlovic, Alvaro Recoba og Massimo Marazzina.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.