RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røk seieren her?

Foto: Rick Bowmer (Ap)
Vi tipper Suzann Pettersen begynner å bli lei av hederlige topp-ti-plasseringer.

Det er straks ett år siden Suzann Pettersen vant en golfturnering.

Siden seieren i Canadian Open i fjor har Pettersen nå 11 plasseringer blant de ti beste uten å få den etterlengtede seieren, deriblant fire andreplasser.

Søndag gjorde hun et hederlig og godt forsøk på å hente inn ledende Ai Miyazato i Safeway Classic i Portland, men igjen manglet det siste lille ekstra, og det ble fjerdeplass tre slag bak den japanske vinneren.

Fjerdeplassen ga Suzann rundt 430.000 kroner i premiepenger.

På det niende hullet hadde Suzann muligheten til å ta over ledelsen i turneringen, men en tur i vannet gjorde at det ble bogey på par 5-hullet i stedet for en mulig birdie.

- Jeg er fornøyd med det, når jeg ser tilbake. Når det er sagt, så har jeg mye mer inne, skriver Suzann Pettersen.

Se resultatlisten her

Neste turnering for Suzann er Canadian Open i Winnipeg. Det var der den siste seieren kom i fjor, også den gang etter å ha vært nær seieren i Safeway Classic. Den gang tapte Suzann etter omspill mot M.J. Hur fra Sør-Korea.

Etter seieren i Portland tar trolig Ai Miyazato over plassen øverst på verdensrankingen. I kvinnegolf er det nå så tett at hvem som helst av de som ligger blant de fire-fem ville tatt over tetposisjonen med seier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere