Gå til sidens hovedinnhold

Røa forsterker med seks spillere

Hele seks nye lovende spillere har Røa-trener Geir Nordby hentet i løpet av vinteren.

NYDALEN: Røa-damenes fredagstrening ble holdt i Nydalen Cageball.

Siden sesongslutt har seks nye fjes kommet inn i troppen:

Tvillingene Sofie og Trine Skjelstad Jensen (19) har kommet fra Grand Bodø, og Nathalie Jøsang Utvik (20) fra Avaldsnes.

Satser ungt

Inger Katrine Bjerke (18) har spilt i Stabæk før valget falt på Røa, mens Kirvil Schau Odden (21) nå er en del av klubben igjen etter å ha vært to sesonger i Kolbotn.

Nora Byan Nilsen (19) spilte også på Kolbotn før hun valgte Røa.

Trener Geir Nordby forteller at det har vært viktig for klubben å satse for fremtiden.

– Fantastisk spennende spillere alle seks. De er uskrevne blade, men allerede nå tror jeg at de kan gjøre seg bemerket, sier Røa-treneren.

Før nyttår manglet Røa 200.000 kroner, men klarte å samle inn pengene, og slapp dermed å starte med minuspoeng i 2014-sesongen.

– Spennende

Tvillingene Sofie og Trine Skjelstad Jensen fra Grand Bodø signerte sine kontrakter allerede i november. Trine er en forsvarsspiller som foretrekker å spille midtstopper, mens Sofie er midtbanespiller.

– Jeg valgte å gå til Røa fordi det virket som en klubb med bra spillere som har en ambisjon om å gjøre det bra sportslig, sier hun.

Vil ha medalje

Trener Nordby tror det kan bli en utfordring å skulle bygge et nytt lag med seks nye fjes.

Nå har ikke jeg noen spåkule, men det er klart at det nok er en utfordring. I og med at vi har en veldig god gruppe nå tror jeg at vi skal kunne greie å prestere på et høyt og jevnt nivå, sier treneren.

Etter en skuffende fjor-sesong sikter nå rødtrøyene oppover.

– Målet er å være med i medaljekampen, og også komme til en cupfinale. Vi hadde en mørk og tung sesong i fjor hvor vi mistet mange spillere, mens i år ser det bedre ut, sier Nordby.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album