Gå til sidens hovedinnhold

Røa slo ut Everton

Videre i mesterligaen etter bortetap.

RØA: Etter kun åtte minutter spilt mellom Røa og Everton på Rossett Park i Liverpool osndag, hadde Emily Westwood sendt Everton i ledelsen med 1-0.

Røa hadde også sine sjanser, men klarte ikke å score mål, og etter tter 57 minutters spill satte Michelle Hinnigan inn hjemmelagets andre mål.

– Vi trodde vi skulle spille jevnt med dem, men ingen av våre spillere kom opp til det nivået vi viste på hjemmebane. Vi ble presset bakover, så det ble en forsvarskamp fra vår side, sa Røas sportssjef Ole Bjørn Edner til NTB.

Heldigvis hadde «dynamittjentene» 3-0 å gå på foran gårsdagens bortekamp, og dette holdt til videre spill i Mesterligaen. Røa møter i november russiske Zvezda, som var tapende finalist i årets europacup for kvinner.

Kampene spilles med hjemmekamp for Røa 4. november og bortekamp 11. november. Før Røa-jentene blir det uken før og etter cupfinalen mot Team Strømmen.

– Det er blitt en litt merkelig terminliste for oss denne sesongen. Først nesten tre måneder med spillepause, så kamper hver tredje dag. Det er tøft, sa Edner til NTB.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag