RØA – TEAM STRØMMEN 3-1:

BISLETT STADION (Nettavisen): Norges soleklart beste lag gjorde som forventet, og vant cupgull og dermed ”The Double” på Bislett lørdag. Marit Fiane Christensen, Siri Nordby og Marie Knutsen scoret målene – og alle har sagt nei til å spille mer på landslaget under Bjarne Berntsen.

LES OGSÅ:
- Kan ha vært avgjørende
Røa tok «The Double»

- Leit at det ble sånn
Det synes Røa-trener Geir Nordby er trist.

- Klart jeg gjerne skulle sett de på landslaget igjen. Jeg er lei meg for at det ble sånn som det ble, det er egentlig alt jeg kan si om det, sier Røa-treneren til Nettavisen midt i gulljubelen.

- Vi ønsker å ha landslagsspillere, selv om det kanskje noen ganger neste sesong, i et hardt kampprogram, kan være en fordel om de ikke spilte på landslaget, sier Nordby.

Naturligvis var landslagstrener Bjarne Berntsen tilstede på Bislett, og han var faktisk med på å kåre Marie Knutsen til banens beste. Også søster Guro Knutsen og en for anledningen sjansesløsende Lene Mykjåland har sagt nei til landslaget.

Og det må ha vært et tankekors for både Berntsen og fotballpresident Sondre Kåfjord at de beste spillerne på Norges beste lag ikke skal spille på landslaget framover.

(saken fortsetter under bildet)

Røa ser mot Europa
Spillerne fortsetter likevel å spille for Røa. ”The Double”-laget blir trolig intakt og uimotståelig neste sesong.

- Slik det ser ut nå, så beholder vi alle spillerne, bekrefter Røa-treneren til Nettavisen.

Nå drømmer han om å lykkes i Europa. Denne sesongen røk Røa ut i 2. tvalifiserende runde etter tap mot tyske Frankfurt (1-3) og russiske Zvezda (1-3).

- Jeg tror vi har muligheter i Europa. Vi skal ikke forhaste oss, mens erfare hva det vil si å være på et så høyt nivå, få mer erfaring og bli enda mer presise. I rå spilte vi bra fotball, det var pent å se på, og så scoret det andre laget. Det var forskjellen mot Frankfurt og Zvezda, forteller Nordby.

PS! Røa-treneren hadde seriøse planer om å ri inn på Bislett i full galopp etter cuptriumfen. Hesten stod klar utenfor stadion, men vaktene nektet adgang og den måtte kjøres hjem igjen. – Jeg har aldri ridd før og er allergisk mot hester, men i seiersrud hadde jeg gjort det, ja, sier Geir Nordby til Nettavisen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.