Gå til sidens hovedinnhold

Røa trygget tabelledelsen

Røa (ANB): Røa fikk det tøffere enn forventet mot lille Larvik i Toppserien. Med én spiller mer på banen i 60 minutter greide likevel hjemmelaget å hale i land seieren.

Selv om bunnlaget Larvik fikk Karoline Halvorsen utvist allerede etter 34 minutter, greide ikke Røa å gå til pause med ledelse. Faktisk utlignet Anne Haraldsen Røas ledelse etter utvisningen ved å skru en corner direkte i mål.

Etter hvilen ble det imidlertid tungt for Larvik-jentene. Røa pøste på og vant til slutt 5-1 etter scoringer av Marie Knutsen, Lene Mykjåland, Marthe Braavold Johansen (2) og Ada Finskud.

- Stor forskjell på lagene
– Vi ble litt utålmodige etter utvisningen deres. Vi begynte å stresse da vi ikke scoret på sjansene – og mistet litt fokus. I andre omgang hevet vi oss og fikk til spillet vårt. Etter 2-1-scoringen slapp jentene seg mer løs, og vi viste at det er stor forskjell på lagene, sier Røa-trener Geir Nordby til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Larvik-trener Tom Helge Jacobsen synes jentene jobbet tappert med én spiller mindre i 60 minutter.

– Det er klart det blir tungt når vi spiller 10 mot 11 så lenge. At vi er underlegne allerede før kampen starter, gjør ikke saken enklere. Jeg mener utvisningen var feil, men jeg skal ikke fokusere på dommeren. Nå må vi bare se framover mot neste de kommende kampene. Det er de som blir viktig for oss, sier Jacobsen.

Larvik møter tre av nedrykkskandidatene på rekke og rad i ukene som kommer.

Røa på topp
Røa leder Toppserien med fem poeng på Asker, som spiller toppkamp mot Kolbotn søndag.

I bunnen ligger Fart med null poeng. Hamar-jentene tapte 1-2 mot Kattem hjemme lørdag. Larvik ligger på plassen foran med tre poeng. Fart og Larvik møtes i en skikkelig bunnkamp tirsdag.

Amazon Grimstad tok en sårt trengt seier hjemme mot Team Strømmen lørdag. 4-2 ble det til Grimstad-jentene. I Bergen vant Arna Bjørnar 2-1 over Fløya.

Trondheims Ørns kamp mot Klepp ble utsatt som følge av at trønderne ikke fikk spille på Lerkendal dagen før Rosenborgs kamp mot Viking. (ANB)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken