*Nettavisen* Sport.

Robben hyller rival

Foto: AFP/Scanpix

Se hvem Arjen Robben mener er verdens beste.

14.01.09 19:47

Real Madrid og Barcelona er to klubber som ikke har så mye til overs for hverandre. Men nå viser Real Madrids eminente venstrekant at det fortsatt går an å hylle spillere i den katalanske gigantklubben.

- Lionel Messi er verdens beste spiller. Han er rett og slett en utenomjordisk spiller. Han er også i en utrolig form om dagen, sier Robben i et intervju med avisen AS.

Tre strake
Robben er også i god form om dagen og har vært toneangivende for et Real Madrid-lag som har tre strake seirer i La Liga. Hollenderen har scoret i den kongelige klubbens to siste kamper mot Villareal og Mallorca.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (AFP/Scanpix)

Men den tidligere Chelsea-spilleren er ikke helt fornøyd med tingenes tilstand.

- Jeg gjør det bra om dagen, men jeg kan alltid forbedre meg. Det er viktig at kroppen holder for meg som har vært såpass plaget med skader, men det er også viktig at jeg kan score flere mål. I forrige kamp hadde jeg muligheten til å score minst ett mål til.

Endelig Barca-gull?
Real Madrid jakter på erkerivalen fra Nou Camp som har en tolv poengs ledelse og ser ut til å ha full kontroll under Josep Guariolas ledelse. Gigantklubben er nå storfavoritter til å ta sin første triumf i La Liga siden jubelsesongen 2005-2006 da de vant både Mesterligaen og den hjemlige serien.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet ManagerLeague!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.