Tidligere denne uka skrev cyclingnews.com at Lance Armstrongs flaggskip ikke har mer enn 13 ryttere på kontrakt foran neste sesong.

Siden har det blitt klart at Levi Leipheimer sykler for Omega Pharma-Quick Step neste sesong.

Det har også begynt å svirre rykter om at en gigantfusjon mellom RadioShack og Leopard-Trek står på trappene.

Noe bør i hvert fall skje snart, herr Bruyneel.

Nå er det nemlig klart at både Robbie McEwen og Fumiyuki Beppu forlater det amerikanske laget til fordel for australske GreenEDGE.

- 2012 blir Robbies siste sesong i sykkelfeltet. Derfor er det passende at det skjer på et australsk lag. Vi er svært glade for å ønske Robbie velkommen til laget. Han er et ikon i australsk sykkelsport, forteller talsmann John Trevorrow i GreenEDGE ifølge cyclingnews.com.

McEwen skal opptre som en vanlig rytter i laget fram til sommeren. I forkant av Tour de France vil han inneha en rolle som taktisk rådigiver for nyskapningen. Arbeidsoppgavene blir i nabolaget av det Erik Zabel har gjort for HTC-Highroad.

- Rekognosering i målområdet, informere guttene om hva som venter og hva jeg mener er den beste løsningen å takle utfordringene på, oppsummerer McEwen selv i en pressemelding.

Den andre nykommeren er altså japanske Beppu.

- Han er en utrolig viktig signering for oss. Han er en sterk rytter og har en stor fremtid innenfor denne sporten, mener Trevorrow.

GreenEDGE er dermed oppe i 16 ryttere totalt, noe som er nok til å tilfredsstille UCIs minimumskrav for WorldTour-lisens. RadioShack går på sin side en usikker framtid i møte.