Robbie Savage kritiserer Chelsea-kapteinen

FRUSTRET: Det var en tung kveld på jobben for Chelsea-kaptein John Terry mot Leicester

FRUSTRET: Det var en tung kveld på jobben for Chelsea-kaptein John Terry mot Leicester Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

TV-ekspert til nytt angrep etter tapet mot Leicester.

Tidligere fotballspiller Robbie Savage gikk nok en gang til angrep på John Terry etter at Leicester slo Chelsea 2-1 mandag kveld. Det har blitt en liten feide i britisk media der Savage har kritisert Terry og Chelseas kaptein har glefset tilbake. På mandag var Savage i gang igjen:

- Zouma kan se Vardy før det første målet. Han følger med på han. Terry følger ikke med. Jeg kritiserer John Terry igjen fordi han er kapteinen på laget og de så bedre ut når han gikk av banen, freste Savage til BBC Radio 5 Live, ifølge den engelske avisa Daily Mail.

Terry og Savage har åpenlyst kranglet i media siden tidlig november da Terry svarte på kritikk fra den tidligere Blackburn-spilleren. Den gangen mente Chelseas kaptein at han kunne tåle kritikk fra mennesker som Gary Neville og Rio Ferdinand, men at han ikke brydde seg om hva Savage sa.

- Når enkelte mennesker ønsker å snakke så er jeg ikke så fornøyd, for dette er folk som ikke har hatt noen karriere eller har spilt på et dårlig nivå, og som ikke har vært i nærheten av å oppnå det jeg har innen fotballen. Robbie Savage er en av disse, fortalte Terry til pressen den gang.

Til BBC fortsatt Savage sin kritikk av kapteinen på mandag da tapet var klart:

- Det bryr meg fint lite om han (John Terry) ønsker å sette spørsmålstegn ved meg igjen, fordi han var elendig nok en gang i kveld, oppsummerte Savage.

Det gjenstår å se om Terry kommer til å svare på Savages kritkk denne gangen også.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.