RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Robbie Winters skadet

Sist oppdatert:
Robbie Winters har pådratt seg en ryggskade, og kan ikke spille UEFA-cup torsdag. Heller ikke Martin Andresen eller Erik Huseklepp blir med til Belfast.

Brann-spissen Winters (31) fikk en smell i ryggen under fredagens trening. I helgen skjønte han at ikke alt var som det skulle.

- Akkurat nå er ryggen så vind at det er umulig å trene. Den er fryktelig stiv. Jeg håper jeg kan trene i løpet av uken, men jeg kan som sagt ikke gi noen garantier for at det skjer, sier Winters til Bergensavisen.

Dermed ryker i alle fall UEFA-cupkampen mot Glentoran i Belfast torsdag, og kanskje også Viking-kampen på Stadion mandag.

Blir hjemme
Winters er ikke den eneste spilleren Mons Ivar Mjelde må klare seg uten på torsdag. Også flere andre spillere blir hjemme i Bergen - noen med skade, noen for å hviles.

Kaptein Martin Andresen spares, og blir hjemme og trener i stedet. Også Erik Huseklepp blir hjemme, etter å ha fått en smell på trening. Thorstein Helstad blir trolig heller ikke med til Nord-Irland.

For tidlig for Helstad
- Jeg tror det blir litt for tidlig. Det kan være bedre å vente til Viking-kampen, sier Helstad til Bergens Tidende.

I tillegg til disse, er Trond Fredrik Ludvigsen og Cato Guntveit uaktuelle på grunn av skader.

- Dette blir en verdifull mulighet til matching for dem som ikke har spilt så mye, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til BT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere