RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Robert - en feiging

Foto: Foto: SCANPIX/EPA PHOTO PA/OWEN HUMPHREYS
Laurent Robert mistet mange tilhengere i Newcastle etter at han tok av seg fotballstøvlene og nektet å ta del i straffekonken mot Partizan Beograd. Straffebommene sendte Magpies ut av Champions League.

Laurent Robert har tidligere vært den som har tatt seg av Newcastles straffespark de gangene Alan Shearer har vært borte. Derfor ville han vært en naturlig mann i straffekonken mot Paritzan Beograd.

Men da det var klart at det ble straffekonk, tok franskmannen av seg på beina og satte seg på gresset. En illsint Sir Bobby Robson forlangte at Robert gjorde seg klar, men han trakk seg bare lengre unna.

I tur og orden bommet Alan Shearer; Kieron Dyer, Jonathan Woodgate og Aaron Hughes og etter kampen ville ikke Newcastle-manageren kritisere de som bommet, men kom med et stikk til Robert.

- Vi tok ikke gode straffer, men hvordan kan du kritisere spillerne som viste mot og turde å ta dem?, sier Robson til The Sun.

Også tidligere Newcastle-kaptein Bobby Moncur er overrasket over Robert.

- Det overrasker meg at en spiller som er så god på dødballsituasjoner ikke gjør et forsøk. Men det er ikke bra dersom noen går frem for å ta et straffespark dersom de ikke vil, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere