RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Robert på vei til Benfica

Foto: Foto: SCANPIX/EPA PHOTO PA/OWEN HUMPHREYS
Den franske kantspilleren Laurent Robert avslutter sitt låneopphold i Portsmouth og slutter seg i stedet til det portugisiske mesterlaget Benfica.

- Det blir spennende og en stor utfordring for meg å spille for en av Europas storklubber, forteller Laurent Robert til BBC.

I sommer forlot franskmannen Newcastle til fordel for Portsmouth etter en serie krangler med manager Graeme Souness, mens han i Portsmouth ble straffet for å ha nektet benketilværelsen under kampen mot Sunderland i oktober. Nå får han med all sannsynlighet Ronald Koeman som ny sjef i Benfica.

- At en manager som Koeman virkelig vil ha meg i stallen, er nok til å overbevise meg om at dette er det riktige, sier hovedpersonen selv.

Robert scoret ett mål på 17 kamper under sitt låneopphold på Fratton Park, og skal nå være klare for å skrive under for tre og et halvt år i den portugisiske klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere