Champions League-finalen i 2018 går igjen som et minneverdig drama da Real Madrid til slutt vant 3-1 over Liverpool.

Kampen huskes blant annet for noen forbausende Loris Karius-tabber, en vanvittig Gareth Bale-brasse og en skade på Liverpool-stjerne Mohamed Salah før halvtimen var spilt.

Egypteren ramlet med Real Madrid-stopper Sergio Ramos over seg etter en duell mellom de to, og selv om han prøvde å fortsette en kort stund, forlot han til slutt gresset i tårer bare noen minutter seinere.

Fredag ble det klart at de to gigantklubbene møtes til dyst i kvartfinalene for første gang siden kvelden i Kiev 26. mai 2018.

- Det vil bli snakket mye om

Og det er nettopp duellen mellom Salah og Ramos som tidligere Real Madrid-stjerne Roberto Carlos nå tror vil havne i fokus.

- Salah vil ikke å tørre å nærme seg Sergio, sa Roberto Carlos ifølge Marca etter trekningen.

- Det kommer til å bli en duell som vil bli snakket mye om, fortsatte han.

Mange Liverpool-supportere la Ramos for hat etter finalen, som mente at han skadet Salah med vilje.

Den spanske stopperstjernen slo imidlertid tilbake, og var oppgitt over reaksjonene som kom.

- Herregud, det har fått så mye oppmerksomhet, den Salah-greia... Jeg har ikke ønsket å si noe for de slår det så stort opp. Jeg har sett situasjonen nøye. Han tar tak i armen min først og jeg faller til den andre siden. Skaden skjedde i den andre armen og de sier at jeg tok et judo-grep på ham, sa blant annet Ramos til AS.

- De må avgjøre det der

Til tross for en litt trå start på sesongen er Los Blancos på skuddhold i La Liga, med to poeng opp til Barcelona og seks poeng opp til leder Atletico Madrid.

Liverpool på sin side sliter stort i den engelske toppdivisjonen og ligger fem poeng bak Chelsea som innehar den viktige fjerdeplassen.

Roberto Carlos har stor tro på at hans tidligere klubb kan ta seg videre til semifinale i Champions League på bekostning av Jürgen Klopp og co. Han er imidlertid tydelig på at det første oppgjøret på hjemmebane 6. april blir viktig.

- Vi kommer til å møte et bra lag. Den første kampen er hjemme og de må klare å avgjøre det der, sier han.

Brasilianeren mener at Zidane har nok av strenger å spille på dersom enkeltspillere ikke gjør jobben sin.

- Det viktige er at Zidane har alle spillerne sine klare, at de kommer tilbake så fort som mulig. Det er lett for ham å være trener her fordi han har de beste spillerne til disposisjon.

- Hvis en kamp ikke går bra, har han åtte spillere på det høyeste nivået som venter på å spille, sier Roberto Carlos.

Første kamp mellom Real Madrid og Liverpool spilles som nevnt 6. april, før det hele blir avgjort i returoppgjøret 14. april.