*Nettavisen* Sport.

Roberts V5-hjørne

Robert Jakobsen er Leangens egen tipsekspert. Her finner du hans tips til søndagens V5-omgang på Leangen.

Her finner du Nettavisens V5-tips.

V5-1:
1 Eisi Diezel var god til seier sist og skal være enda bedre nå. Innersporet kan bli en felle, men løser det seg er det sannsynligvis snakk om en vinner. 2 Canny Boy står perfekt til i andrespor. Har hatt lang pause og det er mulig han trenger løp i kroppen før formen er på topp. 12 Viking Queen kom ut som et stort stallskrik sist. Galopperte seg bort etter 500 meter da, men viste at hun kan springe fort. Disse tre skiller seg ut. Dersom man ønsker å gardere bredere er 4 Scooter, 10 Shakira La Septieme og 11 Embla Fabienne aktuelle.

V5-2:
5 Åsajerven vant lett sist han gjestet Leangen og har en tilsvarende oppgave igjen. Vinner normalt og blir min banker for dagen. 2 Steinsvad Eld meldes i bra form og vil sikkert gjøre et forsøk på å sitte foran så lenge det går. Tviler på at han klarer å svare Åsajerven til slutt. 3 Viggvar var nærmest Åsajerven sist og kan fort bli det igjen. Leter man etter skreller, så kan 9 Høiby Gnisten være en kandidat - hesten kan veldig mye på sitt beste og kommer ut etter pause nå.

V5-3:
5 Frigge Balder er ubeseiret på to starter. Uvisst hvor langt det rekker her, men mot overkommelig motstand får han vinnertipset. 3 Blessegløgg var veldig svak sist. Tilbake i normalform bør han hevde seg her. 10 Nyborg Prinsen er jevn og sikker. Må på alle bonger. Løpet holder forøvrig såpass lav klasse at heldekk er det sikreste.

V5-4:
9 Jack Windswept har avsluttet veldig bra i V75-løp de siste gangene. Står greit til her og tar ned de fleste til slutt. 5 Flying Canon skuffet som storfavoritt sist. Kan ventes forbedret med det løpet i kroppen. 8 Elling's Arnie galopperte bort en topplassering sist. Står vondt til og har et dårlig løp på papiret. Skal likevel ikke glemmes helt. 1 U.B. Night, 2 Blue Pride og 6 Varnt er aktuelle ved bred gardering.

V5-5:
1 Skylan viser fortsatt flott form, men sliter litt med å få full klaff. Står interessant til her og kjemper om seieren. Det gjør nok også 4 Glad X.T. som kommer ut etter en liten pause. Kapasiteten er bra og i dette laget bør han kjempe i fremste rekke. 7 Ramstein var under pari i sine siste starter. Har hatt en pause etter det og kan ventes forbedret. Bak disse tre er det jevnt .

V5 forslag: 270 kroner
1.avd: 1-2-12
2.avd: 5 Åsajerven
3.avd: Alle 10
4.avd: 5-8-9
5.avd: 1-4-7

Kilde: leangen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.