*Nettavisen* Sport.

Roberts V5-hjørne

Robert Jakobsen er Leangens egen tipsekspert. Her finner du hans vurderinger til kveldens doble V5-omgang.

28.01.08 10:00

Her finner du Nettavisens tips til V5B.

V5A-1:
10 Ådnes Mai skulle normalt være en banker i et slikt løp. Møter høyst overkommelig motstand, men spørsmålet er om formen er på plass. Innsatsen sist var godt under pari og jeg velger å gardere inntil hun viser bedre takter. 7 Trøndersvarten har vist fin form lenge uten at det har resultert i seier. Kanskje det klaffer her? 1 Nuskat står interessant til i førstespor på strek og bør kjempe om seieren her. 2 Lo Mito var positiv sist og er ikke sjanseløs. Det er heller ikke 4 Kvamdals Jo som galopperer for mye og 6 Siljeblessen som har tre løp i kroppen etter pausen.

V5A-2:
9 Living Alv vant lett mot bedre hester enn dette sist. Har ingen fordel av voltestart, men bør likevel kjempe om seieren her. Sjansebanker. 3 Laddie's Rose er ei flott 4-årsmerr som står fint inne i dette løpet. Bør regnes. 6 Living Shadow leverer noen flotte løp innimellom. Har hatt pause nå og den kan ha gjort ham godt. 10 Prince Platini viste endelig fremgang sist. Skal normalt kjempe om en fremskutt plassering her. 4 Chiquita Dancing kan en god del og bør med på gardering.

V5A-3:
8 Il Heksa vant sikkert sist og holder sin fine form. Må regnes med en fin sjanse også her. 11 Beljue Gutten var nærmest sist og vil nok utfordre igjen. Vinnerviljen? 5 Hongslo Blessa kommer ut etter lang pause og tas med på mistanke. Hoppa kan en del i sine beste stunder. 1 Jahn Robert feilet seg bort sist. Fra et fint spor kan han vinne dersom han ligger nedpå de første 2-300 meterne.

V5A-4/V5B-1:
1 Jåra Stjerna strakk ikke helt til i V75 senest. Står nydelig inne i dette løpet og bør definitivt kjempe om seieren. En ordentlig frisk banker for de vågale. 7 Buås Mio tok en solid seier sist. Blir vel aldri til å stole på, men må regnes i et slikt løp. 10 Lykke Even var sterk toer med galopp underveis sist. Holder han seg på beina kjemper han om seieren. 4 Vill Spik var god i V75 sist. Er i rivende utvikling og skal ses med sjanse her. 8 Robert Viking viste fremgang sist og dersom han fortsetter den, kan han kjempe langt fremme her.

V5A-5 / V5B-2:
1 Armbro Dave er i kalasform. Har ingen fordel av volte, men går starten greit, vinner han antagelig dette. Banker i V5A-veddemålet. 8 Kristoffer Bean har vært uheldig de siste gangene. Formen er god og han skal ikke glemmes her. 5 Ramstein fikk knallhardt press i tet av en overoptimistisk konkurrent sist. Prøver på tet igjen og kan vinne derfra. 6 Royal Guy var litt under pari i Sverige sist. Møter helt riktig lag og kan spurtslå alle med klaff på veien. 9 Creek's Tamina var positiv i V75 sist og kan endelig være på vei tilbake til godformen - en luring .

V5B-3:
1 Quai Du Chene kom ingen vei fra innerspor på tillegg sist. Er sterk og god og bør ha en hyggelig sjanse her. 7 K.L.M. Helicopter var god fra dødens sist. Er sikkerheten selv og må med på alle bonger. 4 Nice Gesture har voldsomme fartsressurser, men roter seg bort for ofte. Feilfritt er det samme som seier? 8 Tamburin fikk en for tøff reise sist, men har vist seg jevn og flink før det.

V5B-4:
3 Flying Canon møtte overmakten på V75-dagen sist, men gjorde likevel et solid løp. Møter vesentlig enklere motstand her og bør kjempe om seieren. 7 News Of Joy er på alvor på vei mot storformen igjen. Bør på bongen. 2 Cherie's News har manglet klaff i det siste, men har et helt riktig løp her. 5 Persevs er variabel. Tilbake i form skal han regnes her.

V5B-5:
2 Herwig har vist form lenge, men har feilet mye. Tok en god og fortjent seier sist. Har et bedre løp her, og uten tull på veien vinner han igjen. Banker i V5B-spillet. 1 Juni Gull er jevnheten selv, og skulle favoritten rote seg bort står hun klar til å overta. 8 Vangen Glunten ble toer bak Herwig sist, men står 20 meter dårligere til nå. 7 Neastjerna kan vinne dersom hun mot formodning skulle gå feilfritt. 10 Fyken Elden får sjelden lette løp, men hesten gjør solide innsatser hver gang.

V5-A forslag: 600 kroner
1.avd: 1-2-4-6-7-10
2.avd: 3-4-6-9-10
3.avd: 1-5-8-11
4.avd: 1-4-7-8-10
5.avd: 1 Armbro Dave

V5-B forslag: 400 kroner
1.avd: 1-4-7-8-10
2.avd: 1-5-6-8-9
3.avd: 1-4-7-8
4.avd: 2-3-5-7
5.avd: 2 Herwig

Kilde: leangen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag