Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Robinho: - Vil score 30

Foto: (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Så langt har driblefanten funnet nettmaskene seks ganger.

Den brasilianske stjernespissen tar mål av seg til å score 30 mål i løpet av sin første sesong i den engelske eliteserien.

Der har han på kort tid blitt en real slager. Manchester City er allerede i ferd med å få full valuta for den rekordhøye pengesummen de betalte i sommer. Da klubben like før seriestart hentet ham fra Real Madrid for 32,5 millioner pund (rundt 330 millioner kroner), ble han Englands dyreste spiller til nå.

Mye å gå på
Med sitt hat trick mot Stoke søndag, doblet han sin målkonto i sin nye klubb – og lover at det slett ikke blir med det.

- Jeg er veldig glad, men ikke overlykkelig. For jeg vet jeg ennå har mye å gi og mye å lære, sier 24-åringen ydmykt til Manchester Evening News.

- Det viktigste er at laget gjør det bra, og jeg akter å gjøre mitt for det. Min personlige målsetting er å score minst 30 mål innen sesongen er omme, proklamerer City-fansens nye yndling.

Det er søt musikk i ørene til manager Mark Hughes, som selvsagt er full av lovord om sin stjernespiss.

Skamros fra sjefen
- Det som er så stort ved Robinho, er ikke bare hans tekniske ferdigheter, men hans vilje til å jobbe hardt og gjøre seg selv spillbar for lagkameratene, påpeker Hughes, og fortsetter:

- Han gir medspillerne selvtillit til å gi ham ballen i tette situasjoner, hvor han er ekstra kreativ. For motstanderne er han veldig vanskelig å håndtere. Han storkoser seg i enhver kamp og spiller med et smil om munnen – typisk brasiliansk, vil mange si.

- I tillegg elsker han å vise seg fram for tilskuerne. Jeg er slett ikke overrasket over at mang en supporter har trykket ham til sitt bryst. Han får folk til å reise seg fra setene. Det er det bare noen få spillere i verden som er i stand til, skamroser Hughes.

Med fire seirer, en uavgjort og fire tap ligger Manchester City på 8. plass etter de ni første serierundene i Premier League. Neste lag som skal demme opp for Robinho & Co er Middlesbrough, som tar imot City onsdag kveld.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!