RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Robinho er klar til kamp

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Lørdag vil Robinho (24) få sin helt spesielle debut i England.

Ikke bare ble Robinho tidenes dyreste tilvekst til engelsk fotball da han, noe overraskende, ble kjøpt av Manchester City sist uke. I helga skal han debutere mot selveste Chelsea – klubben som siklet lengst etter underskriften til den brasilianske stjernespilleren. Russiske Roman Abramovitsj og London-klubben måtte gi tapt på målstreken for pengesterke sjeiker fra De forente arabiske emirater.

- Første dagen jeg møtte ham – i London for ti dager siden – sa han til meg: «Jeg gleder meg helt enormt til kampen mot Chelsea». Det er et godt tegn. Han er klar til dyst, lover manager Mark Hughes.

City har hyret et privat jetfly til å frakte sine søramerikanske stjerner tilbake til England etter at de har vært opptatt med VM-kvalifisering de siste dagene. Dette gjelder Robinho, Elano, Jo og Pablo Zabaleta. Dette gjør at de får flere timer ekstra å akklimatisere seg på før den spennende kampen mot Chelsea. Likevel er det selvsagt Robinho «alle» kommer til å følge.

- Intensjonen er at han skal ta del i kampen lørdag. Inntrykket jeg og alle andre i klubben har av ham, er at så snart han får ballen, føler man at noe er på ferde. Det håper jeg hjemmefansen også får et inntrykk av i helga, sier Hughes.

Robinho ble kjøpt av 32,5 millioner pund (rundt 328 millioner kroner) og spilte 90 minutter i Brasils kamp mot Bolivia og pådro seg ingen skader, melder Hughes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere