RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AFP

Robinho i storform

Sist oppdatert:
Brasil leverte i sin siste oppkjøringskamp før VM, og det er ikke bare Robinho som er i scoringsform

TANZANIA- BRASIL 1-5:

Det er vanskelig å si noe annet enn at Robinhos siste sesong i Premier League var en gedigen nedtur. Superspissen scoret ikke et eneste ligamål på sine ti forsøk i 09/10-sesongen, og med halen mellom bena, og et gedigent spørsmålstegn rundt hans fotballframtid, tuslet han på nyåret tilbake til gamleklubben Santos.

Der har han levert varene. Etter først å ha scoret i Brasils landskamp borte mot Irland, har han fulgt opp med scoring i seks av syv Santos-kamper, og i oppkjøringskampen mot Tanzania fortsatte det da han ga sambaelskerne 1-0 med et kontant høyrebensskudd tidlig i kampen.

Afrikanerne var aldri noen reell trussel, selv om de yppet seg ved et par anledninger, akkurat nok for Heurelho Gomes å bevise at han kan gjøre for Brasil det han har gjort for Spurs denne sesongen. Men det meste dreide seg likevel om hva Brasil kunne finne på lenger framover på banen, og det ble etter hvert ganske så mye.

Like før pause økte brassene til 2-0, da nevnte Robinho dyttet inn Michel Bastos’ gode innlegg, mens innbytter Ramires hamret inn 3-0 med en skikkelig kanon tidlig i andreomgangen.

Så var det duket for en annen, gammel kjenning.

Real Madrid-sesongen ble neppe som han hadde håpet på, men Kaka kan få sin revansje i VM. Kvarteret før slutt avsluttet han et glimrende, brasiliansk angrep da han brystet inn Maicons innlegg. Tanzania fikk trøstemålet minutter før slutt gjennom Jabir Aziz, mens Ramires scoret sitt andre for dagen på overtid, og fastsatte resultatet til 5-1.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere