RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Robson heier på Chelsea

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Newcastle rykket opp på 4. plass etter seieren over Leicester. Nå håper manager Sir Bobby Robson på Chelsea-seier på søndag.

NEWCASTLE – LEICESTER 3-1: Ettersom Liverpool og Fulham avga poeng, benyttet Newcastle sjansen til å overta den viktige 4. plassen som gir Champions League-spill neste sesong.

Men plassen kan bare være til låns, ettersom Charlton først spiller søndag.

– Håper Chelsea vinner

Charlton møter Chelsea søndag, et lag de slo overbevisende 4-2 før jul. Men siden den gang har midtbanestjernen Scott Parker skiftet klubb.

– Det er mulig vi kun har 4. plassen i 24 timer, sa Robson til Sky Sports etter kampen. – Vanligvis ønsker vi alltid at lagene foran oss skal tape, men i morgen håper jeg Chelsea vinner så vi kan overta 4. plassen. Jeg tror de tre første plassene er utenfor rekkevidde.

Grei seier

Newcastle vant enkelt og greit mot nedrykksdømte Leicester. Mål av Shola Ameobi, Gerry Taggart (selvmål) og unggutten Jermaine Jenas sendte Robsons menn foran før timen var gått. Da var det greit at den tidligere Newcastle-helten Les Ferdinand (38) reduserte helt på tampen for gjestene. Selv om Robson gjerne skulle sett seieren bli enda større.

– Kampen om 4. plassen kan fort avgjøres på målforskjell, og både Charlton og Liverpool har like bra målforskjell som oss. Derfor ble jeg forbannet da Craig Bellamy og Michael Bridges ikke scoret på sine sjanser på slutten, sa Robson.

For Leicester er det tøffe tider. 0-5 for Aston Villa sist og 1-3 mot Newcastle. Men laget er bare tre poeng fra sikker plass. Kampen om å overleve i Premier League tilspisser seg den også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere